Perunanuudelimunakas

  • munakas
  • munax
  • perunanuudeli
Perunanuudelimunakas

Ainekset:

  • 1,000 KG Mestari perunanuudeli
  • 0,200 KG Sipulikuutio, pakaste
  • 1,500 KG Laitilan Proegg Kokomunamassa LL
  • 0,400 KG Ruoanvalmistusjuusto tai sulatejuusto
  • 0,005 KG Valkosipulinen yrttimausteseos
  • 0,002 KG  Valkopippuri jauhettu
  • 0,015 KG Suola
  • 0,010 KG Ruokosokeri

Valmistus:

Höyrytä perunanuudeleita ja sipulikuutioita 5 minuutin ajan.
Vuoraa GN-vuoka leivinpaperilla ja levittele perunanuudelit sekä sipulikuutiot vuokaan tasaisesti.
Yhdistä kokomunamassa, ruoanvalmistus- tai sulatejuusto sekä mausteet keskenään, sekoita.
Kaada munakasmassa vuokaan ja nostele perunanuudeleita lastalla hieman, että massa leviää tasaisesti.

Kypsennys: 170 °C, kosteus 35%, 20-25 min

GN 1/1-65mm, saanto 2,8 kg, kypsennyshävikki 10%, annoskoko lisäkkeeksi 150g, annoksia 18.

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search