Perunanuudelimunakas
Ainekset:
- 1,000 KG Mestari perunanuudeli
- 0,200 KG Sipulikuutio, pakaste
- 1,500 KG Laitilan Proegg Kokomunamassa LL
- 0,400 KG Ruoanvalmistusjuusto tai sulatejuusto
- 0,005 KG Valkosipulinen yrttimausteseos
- 0,002 KG Valkopippuri jauhettu
- 0,015 KG Suola
- 0,010 KG Ruokosokeri
Valmistus:
Höyrytä perunanuudeleita ja sipulikuutioita 5 minuutin ajan.
Vuoraa GN-vuoka leivinpaperilla ja levittele perunanuudelit sekä sipulikuutiot vuokaan tasaisesti.
Yhdistä kokomunamassa, ruoanvalmistus- tai sulatejuusto sekä mausteet keskenään, sekoita.
Kaada munakasmassa vuokaan ja nostele perunanuudeleita lastalla hieman, että massa leviää tasaisesti.
Kypsennys: 170 °C, kosteus 35%, 20-25 min
GN 1/1-65mm, saanto 2,8 kg, kypsennyshävikki 10%, annoskoko lisäkkeeksi 150g, annoksia 18.