Kasvismoussaka
n. 6 annosta
Ainekset:
- 0,800 KG Mestari perunanuudelia
- 0,300 KG Palirria munakoisoa murskattuna
- 0,300 KG Palirria jättipapuja tomaattikastikkeessa
- 0,100 KG Royal paahdettuja paprikasuikaleita
- 0,100 KG Dodoni fetaraetta tai murskattua Filos fetaa
- 0,200 KG Dodoni kreikkalaista maustamatonta jogurttua tai Filos jogurttia
- 0,050 KG Filos sitruunalla maustettu ekstra-neitsytöljy
- 2,000 dl laktoositon kerma
- 0,050 KG purjosipuli
- 0,050 KG kevätsipuli
Mausteet:
limepippuri
suola
valkopippuri
oregano
timjami
Persillade mausteseos
Filos ekstra-neitsytöljy sitruuna
Valmistus:
Voitele vuoka sitruunaöljyllä, mausta perunanuudelit suolalla, timjamilla, valkopippurilla ja oreganolla. Sekoita munakoisomurska ja fetamuru keskenään. Lisää osa maustetuista perunanuudeleista vuoan pohjalle, sen jälkeen lisää paprikasuikale, kevätsipuli, purjo, porkkanaraaste, tomaattipapu, munakoiso-fetamuru sekoitus ja perunanuudelit kerroksittain.
Sekoita jogurtti ja kerma, mausta limepippurilla persilade mausteseoksella ja sekoita hyvin.
Kaada vuokaan ja paista uunissa 180 asteessa 50 minuuttia. Huom! paisto-ohje uunikohtainen.
Lisätietoa yhteistyöreseptin tuotteista: http://www.filos.fi/