Haukipyöryköitä ja perunanuudeleita wasabikastikkeessa
Ainekset:
10 annosta
- 1,000 KG Mestari perunanuudelia
- 0,250 KG valmista hollandaisekastiketta
- 0,350 KG Saarioinen Wasabi salaatti- ja dippikastiketta
- 0,130 L vettä
- 0,020 L sitruunamehua
- 0,005 KG suolaa
- 0,800 KG Saarioinen Mini haukipyöryköitä
- 0,100 KG purjoa
- 0,100 KG herneitä
- 0,100 KG tuoretta pinaattia
Valmistus:
Mittaa hollandaise, wasabikastike, sitruunamehu ja vesi kattilaan. Kuumenna ja mausta suolalla.
Levitä jäiset haukipyörykät gn-vuokaan ja paahda 180 °C uunissa 12 minuuttia.
Laita jäiset perunanuudelit voideltuun 1/1-65 gn-vuokaan. Sekoita joukkoon ohuiksi renkaiksi viipaloitu purjo, herneet ja pinaatinlehdet. Kypsennä 100 °C höyryssä 5 minuuttia.
Sekoita perunanuudelien joukkoon haukipyörykät ja kuuma kastike. Viimeistele purjosipulirenkailla ja pinaatinlehdillä.
Kuva ja ohje: Saarioinen Food Service