Haukipyöryköitä ja perunanuudeleita wasabikastikkeessa

Haukipyöryköitä ja perunanuudeleita wasabikastikkeessa

Ainekset:

10 annosta

  • 1,000 KG            Mestari perunanuudelia
  • 0,250 KG            valmista hollandaisekastiketta
  • 0,350 KG            Saarioinen Wasabi salaatti- ja dippikastiketta
  • 0,130 L                vettä
  • 0,020 L               sitruunamehua
  • 0,005 KG            suolaa
  • 0,800 KG            Saarioinen Mini haukipyöryköitä
  • 0,100 KG            purjoa
  • 0,100 KG            herneitä
  • 0,100 KG            tuoretta pinaattia

Valmistus:

Mittaa hollandaise, wasabikastike, sitruunamehu ja vesi kattilaan. Kuumenna ja mausta suolalla.

Levitä jäiset haukipyörykät gn-vuokaan ja paahda 180 °C uunissa 12 minuuttia.

Laita jäiset perunanuudelit voideltuun 1/1-65 gn-vuokaan. Sekoita joukkoon ohuiksi renkaiksi viipaloitu purjo, herneet ja pinaatinlehdet. Kypsennä 100 °C höyryssä 5 minuuttia.

Sekoita perunanuudelien joukkoon haukipyörykät ja kuuma kastike. Viimeistele purjosipulirenkailla ja pinaatinlehdillä.

 

Kuva ja ohje: Saarioinen Food Service

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search