Chorizo-perunanuudelipasta
Ainekset:
10 annosta
- 1,500 KG Mestari Perunanuudelia
- 0,030 KG öljyä paistamiseen
- 1,000 KG Lagerblad Foods Chorizopyöryköitä 8 g
- 0,200 KG sipulikuutioita, pakaste
- 0,020 KG valkosipulia, tuore ja murskattu
- 0,200 KG punainen paprikakuutio, pakaste
- 0,040 KG ruohosipulia, pilkottu
- 1,000 KG Puljonki Luumutomaattikastiketta
Lisäksi: suolaa ja mustapippuria
Valmistus:
Lämmitä öljy kattilassa. Freesaa sipuli ja valkosipuli. Lisää paprikakuutiot ja chorizopyörykät ja freesaa hetki. Lisää luumutomaattikastike. Lisää pilkottu ruohosipuli ja anna hautua miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Höyrytä perunanuudelia noin 3 minuuttia. Lisää perunanuudeli kastikkeeseen ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia. Viimeistele annos parmesaaniraasteella, tuoreella chilillä ja lehtipersiljalla.
Kuva ja ohje: Lagerblad Foods