Chorizo-perunanuudelipasta

Chorizo-perunanuudelipasta

Ainekset:

10 annosta

  • 1,500 KG            Mestari Perunanuudelia
  • 0,030 KG            öljyä paistamiseen
  • 1,000 KG            Lagerblad Foods Chorizopyöryköitä 8 g
  • 0,200 KG            sipulikuutioita, pakaste
  • 0,020 KG            valkosipulia, tuore ja murskattu
  • 0,200 KG            punainen paprikakuutio, pakaste
  • 0,040 KG            ruohosipulia, pilkottu
  • 1,000 KG            Puljonki Luumutomaattikastiketta

Lisäksi: suolaa ja mustapippuria

Valmistus:

Lämmitä öljy kattilassa. Freesaa sipuli ja valkosipuli. Lisää paprikakuutiot ja chorizopyörykät ja freesaa hetki. Lisää luumutomaattikastike. Lisää pilkottu ruohosipuli ja anna hautua miedolla lämmöllä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Höyrytä perunanuudelia noin 3 minuuttia. Lisää perunanuudeli kastikkeeseen ja anna vetäytyä noin 5 minuuttia. Viimeistele annos parmesaaniraasteella, tuoreella chilillä ja lehtipersiljalla.

Kuva ja ohje: Lagerblad Foods

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search