Beanit®Thaimaustettu perunanuudelikeitto

Beanit®Thaimaustettu perunanuudelikeitto

Ohje ja kuva: Beanit

Ainekset:

  • 1,000 KG Mestari Perunanuudelia
  • 0,500 KG Beanit Härkäpapumurua
  • 0,200 KG wokvihannesta, suikaleina
  • 0,100 KG sipulia, hienonnettuna
  • 0,030 KG valkosipulia, hienonnettuna
  • 0,020 KG inkivääriä, hienonnettuna
  • 0,010 KG öljyä
  • 0,500 KG kookoskermaa
  • 2,000 KG vettä
  • 0,030 KG kasvisliemijauhetta
  • 0,050 KG currytahnaa, punainen
  • 0,010 KG kalakastiketta tai 0,005 KG  suolaa
  • 0,010 KG korianteria, tuoretta, hienonnettuna

Valmistus:

wokissa tai padassa: Kuullota sipulit, valkosipuli ja inkivääri sekä wokvihannekset. Lisää vesi ja kasvisliemijauhe sekä kookoskerma ja currytahna, kiehauta muutama minuutti. Lisää perunanuudelit ja Beanit muru. Keitä noin 10 minuuttia. Lisää kalakastike tai suola. Tarkista maku ja tarjoile.

 

GN vuoassa: Nuudelit vievät jäisinä paljon tilaa, mutta tiivistyvät kypsymisen aikana. Nuudelit voi ottaa sulamaan vähäksi aikaa ennen valmistusta, jotta sopivat vuokaan paremmin. Mittaa kaikki kiinteät raaka-aineet 1/1 65 GN vuokaan. Sekoita mausteet veteen kulhossa ja kaada vuokaan yhdessä kookoskerman kanssa. Höyrykeitä monitoimiuunissa 100 % / 100 asteesa noin 40 minuuttia kansi päällä.

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search