Hapankaali-perunanuudelisalaatti
Ainekset:
- 0,300 KG Mestari perunanuudelia
- 0,300 KG Hengstenberg viinihapankaali
- 0,020 KG Royal kapris (marja)
- 0,050 KG lehtikaalia
- 0,070 KG purjoa suikaleina
- 0,050 KG Royal paahdettu paprikasuikale
- 0,001 KG Hengstenberg balsamico appelsiini
Filos sitruunaöljyä paistamiseen
Mausteet:
persilja
basilika
timjami/kirveli
Mausta vielä öljyllä ja Hengstenbergin balsamico appelsiinilla
Valmistus:
Paista/wokkaa perunanuudelit sitruunaöljyssä, lisää kapris ja lehtikaali. Anna jäähtyä rauhassa. Pilko purjo pieneksi. Sekoita jäähtyneen perunanuudelin joukkoon pilkottu purjo, viinihapankaali, paprikasuikaleet, persilja ja yrtit. Tarjoile Filos tzatzikin tai Dodoni kreikkalaisen jogurtin kanssa. Salaatin voi tarjota kylmänä tai lämpimänä.
Vinkki: Lämmitä salaatti ja tarjoa se aitojen saksalaisten Lecker minibratwurstien kera. Tzatzikista & sinapista saat hyvän kastikkeen kaveriksi.
Lisätietoa yhteistyöreseptin tuotteista: http://www.filos.fi/