”Pasta Alfredo” perunahipuilla

  • perunahippu
”Pasta Alfredo” perunahipuilla

Ainekset:

  • 1,000 KG Mestari Perunahippu
  • 0,120 KG voita
  • 0,800 KG kuohukermaa
  • 0,020 KG mustapippuria, rouhittuna
  • 0,012 KG suolaa
  • 0,400 KG parmesanraastetta
  • 0,200 KG lehtipersiljaa, hienonnettuna
  • 0,120 KG sitruunamehua

Valmistus:

Kuumenna voi kattilassa. Kun voi vaahtoaa, lisää kerma ja mustapippuri. Keitä voimakkaasti kasaan muutama minuutti.
Lisää jäiset Mestari Perunahiput. Keitä, kunnes perunat ovat kypsiä, noin viisi-kymmenen minuuttia.
Mausta suolalla, parmesanraasteella, lehtipersiljalla ja sitruunamehulla.

Kuva ja ohje: Linnea Vihonen.

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search