Perunanuudelivuoka, kylmävalmistus
Ainekset:
- 1,400 KG Mestari Perunanuudelia
- 0,800 KG broilerin jauhelihaa, kypsä
- 0,350 KG porkkanasuikalaita, pakaste
- 0,075 KG rypsiöljyä
- 0,150 KG soijapapuja, pakaste
Kastike:
- 0,600 KG vettä
- 0,100 KG Knorr Sunshine Chiliä 1L
- 0,045 KG Knorr kylmäliukoista tärkkelystä
- 0,060 KG Knorr Tumma punasipulikastiketta 3,5/25L
- 0,040 KG Knorr inkivääri puré ptofessional 750g
- 0,020 KG valkosipulimurskaa, pakaste
- 0,030 KG rypsiöljyä
- 0,100 KG sitruunamehua
- 0,150 KG soijakastiketta
- 0,100 KG sokeria
Valmistus:
Ota perunanuudeli, porkkanasuikale ja soijapapu sulaamaan edellisenä päivänä.
Sekoita kastikeainekset keskenään sekaisin kylmäliukoista tärkkelystä lukuun ottamatta. Sekoita kylmäliukoinen tärkkelys koko ajan sekoittaen joukkoon.
Lisää joukkoon perunanuudeli, jauheliha, soijapavut ja porkkanasuikaleet. Sekoita tasaiseksi.
Annostele uunivuokaa. Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 150 asteessa (kosteus 30%) noin 45 – 60 min.
Resepti: Sami Lamminaho, Unilever Food Solutions