Beanit® perunanuudeli-punajuurivuoka
Ainekset:
- 1,000 KG Mestari Perunanuudelia
- 0,500 KG Beanit Härkäpapumurua
- 0,500 KG punajuurta, suikaleina
- 0,500 KG vettä
- 0,500 KG kaurakermaa, gluteenitonta
- 0,400 KG sipulia, hienonnettuna
- 0,060 KG valkosipulia, hienonnettuna
- 0,040 KG inkivääriä, hienonnettuna
- 0,006 KG mustapippuria, rouhittuna
- 0,005 KG suolaa
- 0,005 KG Provencale -yrttimaustetta
Valmistus:
Mittaa kaikki raaka-aineet GN 1/1 65 – mm vuokaan ja sekoita hyvin.
Paista yhdistelmäuunissa paisto-ohjelmalla 185 asteessa 10 minuuttia. Jatka paistamista vielä 160 asteessa noin 20 minuuttia, niin että lämpötila on 70 astetta. Ripottele pintaan tuoretta hienonnettua persiljaa.
Tarjoa fraichen kanssa.
Kuva ja ohje: Beanit.