Beanit® perunanuudeli-punajuurivuoka

Beanit®  perunanuudeli-punajuurivuoka

Ainekset:

  • 1,000 KG Mestari Perunanuudelia
  • 0,500 KG Beanit Härkäpapumurua
  •  0,500 KG punajuurta, suikaleina
  • 0,500 KG vettä
  • 0,500 KG kaurakermaa, gluteenitonta
  • 0,400 KG sipulia, hienonnettuna
  • 0,060 KG valkosipulia, hienonnettuna
  • 0,040 KG inkivääriä, hienonnettuna
  • 0,006 KG mustapippuria, rouhittuna
  • 0,005 KG suolaa
  • 0,005 KG Provencale -yrttimaustetta

Valmistus:

Mittaa kaikki raaka-aineet GN 1/1 65 – mm vuokaan ja sekoita hyvin.

Paista yhdistelmäuunissa paisto-ohjelmalla 185 asteessa 10 minuuttia. Jatka paistamista vielä 160 asteessa noin 20 minuuttia, niin että lämpötila on 70 astetta. Ripottele pintaan tuoretta hienonnettua persiljaa.

Tarjoa fraichen kanssa.

Kuva ja ohje: Beanit.

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search