Broileririsotto perunahipuista
60 annosta
Ainekset:
- 2,000 KG Mestari Perunahippua
- 1,250 KG broilerin suikaletta, kypsä
- 0,600 KG sipulikuutioita, pakaste
- 1,550 KG vihannessekoitusta, pakaste
- 1,500 KG vettä
- 0,200 KG kanakastiketta/-keittopohjaa
- 0,800 KG juustocremeä
- 0,030 KG currya
- 1,500 KG ruokakermaa, laktoositon 15 %
- 0,110 KG kanalientä, jauhe
Valmistus:
Sekoita 1/1 GN 65 mm vuoassa perunahippu (älä sulata ennen), broileri, sipulikuutio ja vihannessekoitus hyvin keskenään.
Sekoita padassa tai kattilassa vesi, kanaliemijauhe ja kastikepohja.
Kiehauta.
Lisää juustocreme, mausteet ja kerma. Sekoita. Lisää kastike vuokaan muiden aineksien päälle ja sekoita hyvin keskenään.
Kypsennys: Yhdistelmäpaisto 160 astetta, 50 % kosteus, 30 min.
Anna vetäytyä n. 30 minuuttia ennen tarjoilua.
Resepti: Eila Hyttinen, Savon ammattiopisto