Kirjolohi-perunahippuvuoka
Ainekset:
15 annosta
- 2,000 KG Mestari perunahippua
- 0,750 KG Lagerblad Foods kirjolohimurua (kypsä, pakaste)
- 0,200 KG sipulikuutioita, pakaste
- 0,020 KG valkosipulia, tuore ja murskattu
- 0,400 KG kesäkurpitsakuutioita, pakaste
- 0,040 KG tilliä, pakaste
- 1,000 KG ruokakermaa
- 0,400 KG ranskankermaa
- 0,015 KG sitruunamehua
- 0,024 KG suolaa
- 0,003 KG mustapippuria
Suositus: ota kirjolohimuru vuorokausi ennen käyttöä kylmiöön sulamaan.
Valmistus:
Voitele 1/1 65 GN-vuoka vuokasprayllä. Laita vuokaan perunahippu, kirjolohimuru, sipulikuutio, valkosipuli, kesäkurpitsa ja tilli. Sekoita raaka-aineet huolellisesti. Sekoita erillisessä astiassa ruokakerma, ranskankerma, sitruunamehu, suola ja mustapippuri. Kaada neste tasaisesti GN-vuokaan. Paista 170 asteisessa uunissa noin 45-60 minuuttia, tai kunnes pinta on kullanruskea.
Tarjoiluvinkki: Tarjoile kirjolohi-perunahippuvuoka limelohkojen ja tuoreen tillin kera.
Kuva ja ohje: Lagerblad Foods