Kirjolohi-perunahippuvuoka

Kirjolohi-perunahippuvuoka

Ainekset:

15 annosta

  • 2,000 KG            Mestari perunahippua
  • 0,750 KG             Lagerblad Foods kirjolohimurua (kypsä, pakaste)
  • 0,200 KG            sipulikuutioita, pakaste
  • 0,020 KG            valkosipulia, tuore ja murskattu
  • 0,400 KG            kesäkurpitsakuutioita, pakaste
  • 0,040 KG            tilliä, pakaste
  • 1,000 KG             ruokakermaa
  • 0,400 KG            ranskankermaa
  • 0,015 KG             sitruunamehua
  • 0,024 KG            suolaa
  • 0,003 KG            mustapippuria

Suositus: ota kirjolohimuru vuorokausi ennen käyttöä kylmiöön sulamaan.

 

Valmistus:

Voitele 1/1 65 GN-vuoka vuokasprayllä. Laita vuokaan perunahippu, kirjolohimuru, sipulikuutio, valkosipuli, kesäkurpitsa ja tilli. Sekoita raaka-aineet huolellisesti. Sekoita erillisessä astiassa ruokakerma, ranskankerma, sitruunamehu, suola ja mustapippuri. Kaada neste tasaisesti GN-vuokaan. Paista 170 asteisessa uunissa noin 45-60 minuuttia, tai kunnes pinta on kullanruskea.

Tarjoiluvinkki: Tarjoile kirjolohi-perunahippuvuoka limelohkojen ja tuoreen tillin kera.

Kuva ja ohje: Lagerblad Foods

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search