Suolainen pannukakku perunahipusta
10 annosta
Ainekset:
- 0,500 KG Mestari Perunahippua
- 0,200 KG Mestari perunasosejauhetta
- 0,300 KG vehnäjauhoja
- 4 kananmunaa
- 1,000 L maitoa / kaurajuomaa
- 0,050 L öljyä
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- juustoraastetta
Täytevaihtoehdot:
- 0,500 KG kirsikkatomaattia
- 0,250 KG fetajuustoa TAI
- 0,300 KG savulohta
- 0,200 KG maustamatonta tuorejuustoa
Valmistus:
Vatkaa kananmunien rakenne kulhossa rikki. Sekoita joukkoon maito, perunasosejauhe, jauho, öljy ja mausteet. Levitä perunahiput voidellun GN -vuoan pohjalle ja kaada munaseos niiden päälle.
Lisää pinnalle valitsemasi täytteet ja lopuksi juustoraastetta päälle. Höyrypaista monitoimiuunissa 170 asteessa 20-25 minuuttia.