”Uunipaella” perunahipulla

  • perunahippu
”Uunipaella” perunahipulla

13 annosta

Ainekset:

  • 1,000 KG Mestari Perunahippua
  • 1,000 KG broilerikuutioita, pakaste
  • 0,500 KG porkkanasuikaleita, pakaste
  • 0,200 KG sipulikuutioita, pakaste
  • 0,150 KG valkosipulimurskaa
  • 1,500 KG tomaattimurskaa
  • 1,000 L kanalientä
  • 0,050 KG kylmäsaostuvaa tärkkelystä
  • 0,020 KG suolaa
  • 0,010 KG paprikajauhe
  • 0,010 KG curry
  • 0,500 KG herneitä, pakaste

Valmistus:

Mittaa 1-1 65 GN -vuokaan perunahippu sekä porkkanasuikaleet, broileri- ja sipulikuutiot. Sekoita tomaattimurska, valkosipulimurska ja mausteet keskenään. Lisää kanaliemi seokseen ja sekoita kylmäliukoinen tärkkelys viimeisenä kastikkeen sekaan. Lisää liemi vuokaa ja sekoita.

Kypsennä 160 asteessa yhdistelmäpaistolla 40-45 minuuttia. Sekoita pari kertaa paiston aikana. Lisää herneet paiston loppuvaiheessa.

Vinkki: Kokeile täytteeksi myös paprikaa, äyriäisiä, chorizo-makkaraa tai siitakesieniä.

 

Lisää kiinnostavia reseptejä

Start typing and press Enter to search